Schadevergoeding armletsel bedrijfsongeval
  • Home
  • Armletsel door een bedrijfsongeval? Wij claimen gratis uw schadevergoeding

Armletsel door een bedrijfsongeval? Wij claimen gratis uw schadevergoeding

U bent slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval en heeft daar armletsel (of een gebroken arm) bij opgelopen? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding voor het letsel waar u last van heeft. Met behulp van onze letselschade experts wordt uw schade door uw werkgever – en zijn verzekeraar – vergoed.

Echter, om deze schade zo volledig mogelijk vergoed te krijgen kunt u niet zonder juridische bijstand van echte experts op het gebied van bedrijfsongevallen en het claimen van uw schade (ook wel smartengeld genaamd). Omdat u niet over voldoende juridische kennis beschikt loopt u een grote kans om afgescheept te worden met een te lage schadevergoeding voor uw armletsel. Onterecht vinden wij. Schakel voor een eerste (gratis) juridisch advies onze hulp in of test alvast uw kans op een schadevergoeding.

Voorbeelden schadevergoeding:

Jaarlijks behandelen wij tientallen zaken omtrent bedrijfsongevallen met armletsel als gevolg. Om u alvast een indruk te geven van wat voor soort zaken wij voorbij zien komen ziet u drie voorbeelden uit de praktijk:

Armletsel productie medewerker

In de bedrijfsauto waarin hij als passagier meereed ontstond een gasexplosie. Hierdoor liep de man brandwonden op aan beide armen. 1 week ziekenhuis. Er werd druktherapie voorgeschreven middels handschoenen. Veel pijn en nachtmerries waarbij het ongeval steeds terugkwam, Ontsierende littekens op beide armen.

Toegekende schadevergoeding: €3.403,00

Armletsel productiemedewerker sociale werkplaats

Tijdens de uitvoering van zijn werkzaamheden met zijn rechterarm in een draaiende frees gekomen waardoor hij ernstig gewond is geraakt aan zijn arm. De man is rechtshandig. Na het ongeval is hij aan zijn arm geopereerd en 9 maaI naar de plastisch chirurg geweest voor  controle. Het functieverlies van de arm wordt gesteld op 6% en van de hand op 36% (wat neerkomt op een functieverlies van de rechterarm van 21%). Er is sprake van krachtsverlies en koudegevoeligheid, Langdurig arbeidsongeschikt geweest.

Toegekende schadevergoeding: €4.538,00

Armletsel glazenwasser

Tijdens het wassen van dubbele beglazing van een kantoor diende hij de binnenruiten uit de sponningen te halen. Tijdens deze werkzaamheden is een ruit overdwars gebroken en met het breukvlak op de Iinkerarm van de man gekomen waardoor hij hieraan gewond raakte.

Toegekende schadevergoeding: €4.000,00

—————————————————————————————————————

Heeft u ook armletsel opgelopen door een bedrijfsongeval? Neem dan direct contact met ons op voor een eerste gratis advies.

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Direct hulp vragen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL GRAAG MEER WETEN

De juiste hulp voor slachtoffers

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.