Gratis Rechtshulp bij bedrijfsongeval met letselschade
  • Home
  • Gratis Rechtshulp

Gratis Rechtshulp

Slachtoffer van een bedrijfsongeval en uw werkgever is aansprakelijk?  Wij vertellen u DIRECT of óók het claimen van uw letselschade voor GRATIS rechtshulp in aanmerking komt! Laat ons dat uitleggen.

In Nederland is het zo geregeld dat als uw werkgever aansprakelijk is voor uw letsel dat hij – meestal zijn verzekeraar – ook uw juridische kosten (onze kosten) moet betalen. Dat staat in artikel 6:96 BW.

Bij van der Toorn Personenschade krijgt u de keiharde garantie dat de hulp van onze letselschade experts voor u volledig kosteloos zal zijn. In alle gevallen – tenzij u anders wenst – krijgt u nooit een factuur van ons te zien. Deze gaat namelijk rechtstreeks ter betaling naar uw werkgever of zijn verzekeraar. Zo kunt u optimaal werken aan uw herstel en handelen wij alle juridische – ingewikkelde – zaken voor u af. U kunt zich op deze wijze optimaal concentreren op uw herstel en dat is wel zo prettig.

Altijd GRATIS rechtshulp bij een bedrijfsongeval

Wij begrijpen als geen ander dat letsel een enorme impact kan hebben op uw persoonlijk welzijn en dat van uw naasten. Voor u is het belangrijk om te weten wat uw rechten zijn en of u recht heeft op een eventuele schadeclaim voor uw letsel. U zit daarbij natuurlijk niet te wachten op hoge juridische kosten zonder dat u weet of u daadwerkelijk een immateriële schadevergoeding voor uw bedrijfsongeval zult ontvangen. Daarom geven wij u van te voren altijd een eerste gratis advies, waarmee wij inventariseren wat uw kansen zijn. Denken wij dat uw kansen op een schadevergoeding voor uw letsel voldoende zijn, dan garanderen wij u dus dat er aan de hulp van onze letselschadespecialisten géén kosten zijn verbonden. Hoe duidelijk wilt u het hebben?

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Direct hulp vragen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL GRAAG MEER WETEN

De juiste hulp voor slachtoffers

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.