Schadevergoeding handletsel bedrijfsongeval
  • Home
  • Handletsel door een bedrijfsongeval? Wij claimen gratis uw schadevergoeding

Handletsel door een bedrijfsongeval? Wij claimen gratis uw schadevergoeding

U bent slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval en heeft daar handletsel (bijvoorbeeld een grote snee) bij opgelopen? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding voor het letsel waar u last van heeft. Met behulp van onze letselschade experts wordt uw schade door uw werkgever – en zijn verzekeraar – vergoed.

Echter, om deze schade zo volledig mogelijk vergoed te krijgen kunt u niet zonder juridische bijstand van echte experts op het gebied van bedrijfsongevallen en het claimen van uw schade (ook wel smartengeld genaamd). Omdat u niet over voldoende juridische kennis beschikt loopt u een grote kans om afgescheept te worden met een te lage schadevergoeding voor uw handletsel. Onterecht vinden wij. Schakel voor een eerste (gratis) juridisch advies onze hulp in of test alvast uw kans op een schadevergoeding.

Voorbeelden schadevergoeding:

Jaarlijks behandelen wij tientallen zaken omtrent bedrijfsongevallen met handletsel als gevolg. Om u alvast een indruk te geven van wat voor soort zaken wij voorbij zien komen ziet u drie voorbeelden uit de praktijk:

Handletsel fabrieksarbeider, 43 jaar

Ten gevolge van een ongeval in een schoorsteenfabriek waar hij werkte ernstig letsel aan zijn rechterhand. Dit bestaat uit een lichte klauwstand, littekens aan de binnenkant van de hand ter plaatse van vingertoppen 2, 3 en 4, misvorming van de nagels van de vingers 2 en 3; deze zijn versmald en sterk over de vingertop heen gegroeid. 3 weken ziekenhuis. De f.i. van de rechterhand wordt gesteld op 27%, hetgeen voor de hele mens 16% betekent. 100% a.o. De rechtbank houdt er rekening mee dat de man uitgesproken rechtshandig is.

Toegekende schadevergoeding: €6.807,00

Handletsel chauffeur/bode rechtbank

Bij het verwisselen van een defecte lamp In een toilet brak de beschermbol van de lamp waardoor een glasscherf zodanig diep in zijn hand drong dat pezen, een ader en zenuwen van de rechterhand doorgesneden werden. 3 operaties en een groot aantal fysiotherapeutische behandelingen. Blijvend  gehandicapt aan de hand door een blijvende stijfheid van de rechter wijsvinger.

Toegekende schadevergoeding: €9.105,00

Handletsel kerfbankoperator

Bedrijfsongeval. Tijdens schoonmaakwerkzaamheden aan een kerfbank met zijn rechterhand waarin hij een luchtdrukpistool vasthield in aanraking gekomen met de messen, die zich direct achter het flexibele stalen scherm bevonden. Amputatie bovenste kootje van de middelvinger en de top van de ringvinger van de rechterhand; nagel van de duim is blijvend misvormd.

Toegekende schadevergoeding: €6.807,00

—————————————————————————————————————

Heeft u ook handletsel opgelopen door een bedrijfsongeval? Neem dan direct contact met ons op voor een eerste gratis advies.

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Direct hulp vragen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL GRAAG MEER WETEN

De juiste hulp voor slachtoffers

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.