Werkwijze bij bedrijfsongeval met letselschade

Werkwijze

In Nederland mag iedereen die dat wil, zichzelf letselschadespecialist noemen. Het is voor u dus van het grootste belang dat u kiest voor een daadwerkelijk deskundig letselschadebureau.

Van der Toorn Personenschade is zo’n letselschadebureau. Wij bestaan al méér dan 12 jaar en wij behoren tot de eerste letselschadespecialisten die het Keurmerk Letselschade kregen toegekend. Omdat heel Nederland ons werkgebied is en wij graag dicht bij onze klanten in de buurt willen zijn, hebben wij kantoren in de Randstad (Voorburg), Midden Nederland (Ede) en het Oosten van het land (Bredevoort). In totaal zijn er 16 mensen aan ons bedrijf verbonden en zij zijn allemaal zeer ervaren in het afhandelen van letselschade na bedrijfsongevallen.

De 3xG-Garantie

Omdat wij u als letselschade slachtoffer daadwerkelijk op de 1e plaats hebben staan, kiezen wij heel bewust voor een duidelijke aanpak. U krijgt bij ons van te voren namelijk 3 harde en heldere garanties.

1. Gelijk Antwoord bij bedrijfsongeval

Als slachtoffer van een bedrijfsongeval is uw situatie al onzeker genoeg. U zit niet te wachten op vage beloften van een letselschadespecialist. Duidelijkheid, dat is wat u wilt. Als u telefonisch contact met ons opneemt over uw letselschade, dan vertellen wij u meteen of uw zaak kans van slagen heeft of niet. Vraagt u om letselschade advies via onze website, dan krijgt u gegarandeerd de volgende werkdag antwoord. Helder en effectief!

2. Gratis voor slachtoffer bij bedrijfsongeval

Als slachtoffer heeft u geen behoefte aan torenhoge rekeningen van een advocaat. Denken wij dat uw zaak kans van slagen heeft, dan krijgt u meteen een KostenGarantie. U krijgt dus direct te horen dat er voor u geen kosten zijn verbonden aan het claimen van uw letselschade. Onze kosten worden namelijk rechtstreeks bij de tegenpartij ingediend. Betaald die de kosten niet? Jammer, voor ons. Maar u krijgt onze factuur niet te zien. Beloofd is beloofd!

3. Gelijk bezoek bij bedrijfsongeval

Bij het behandelen van een bedrijfsongeval met letselschade speelt vertrouwen in uw letselschadespecialist een grote rol. Vraag ons om u te helpen bij het claimen van uw letselschade en wij komen binnen 1 week bij u thuis op bezoek. Om kennis te maken, om persoonlijk naar uw verhaal te luisteren en om met u de juiste strategie te bepalen. Klikt het tussen u en ons en zijn we het samen eens? Pas dan gaan we – als u dat wilt tenminste – definitief voor u aan de slag. En u betaalt niets.

Advies omtrent uw bedrijfsongeluk? Neem direct contact op gratis advies.

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Direct hulp vragen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL GRAAG MEER WETEN

De juiste hulp voor slachtoffers

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.