Schadevergoeding botbreuk bedrijfsongeval
  • Home
  • Botbreuk door een bedrijfsongeval? Wij claimen gratis uw schadevergoeding

Botbreuk door een bedrijfsongeval? Wij claimen gratis uw schadevergoeding

U bent slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval en heeft daar een botbreuk (of meerder botbreuken) bij opgelopen? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding voor het letsel waar u last van heeft. Met behulp van onze letselschade experts wordt uw schade door uw werkgever – en zijn verzekeraar – vergoed.

Echter, om deze schade zo volledig mogelijk vergoed te krijgen kunt u niet zonder juridische bijstand van echte experts op het gebied van bedrijfsongevallen en het claimen van uw schade (ook wel smartengeld genaamd). Omdat u niet over voldoende juridische kennis beschikt loopt u een grote kans om afgescheept te worden met een te lage schadevergoeding voor uw botbreuken. Onterecht vinden wij. Schakel voor een eerste (gratis) juridisch advies onze hulp in of test alvast uw kans op een schadevergoeding.

Voorbeelden schadevergoeding:

Jaarlijks behandelen wij tientallen zaken omtrent bedrijfsongevallen met botbreuken als gevolg. Om u alvast een indruk te geven van wat voor soort zaken wij voorbij zien komen ziet u drie voorbeelden uit de praktijk:

Botbreuken werknemer cateringbedrijf

Tijdens het uitvoeren van zijn werk op Schiphol van een cateringwagen gevallen omdat het handvat van de ladder afbrak. Elleboog- en polsbreuken opgelopen, waardoor hij geruime tijd niet heeft kunnen werken.

Toegekende schadevergoeding: €1.134,00

Botbreuken vrouw, werkzaam in bedrijf echtgenoot

Als passagier in een auto frontaal in aanrijding gekomen met een wegenwachtauto. Diverse kneuzingen en een polsfractuur, De pols is niet helemaal genezen, waardoor er een functieverlies van de pols is van 12% en van de elleboog van 20%. Dit betekent voor de hele rechter arm een functieverliesvan 30%, Hierdoor is ze voor 55-60% a.o. geworden.

Toegekende schadevergoeding: €8.000,00

Botbreuken man

Bedrijfsongeval waarbij hij breuken aan zijn linker onderarm en hand heeft opgelopen. Blijvende problemen met bijv. bolgreep, pengreep en knijpkracht van de hand. De deskundige heeft de f.i. vastgesteld op 6%. (de rechtbank vindt geindexeerd  €4.240,00 smartengeld voldoende; de aansprakelijke partij had al in een minneiijke regeling 4000,00- aangeboden, zodat hij dit bedrag ontvangt)

Toegekende schadevergoeding: €4.000,00

—————————————————————————————————————

Heeft u ook een botbreuk opgelopen door een bedrijfsongeval? Neem dan direct contact met ons op voor een eerste gratis advies.

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Direct hulp vragen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL GRAAG MEER WETEN

De juiste hulp voor slachtoffers

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.