Schadevergoeding beenletsel bedrijfsongeval
  • Home
  • Beenletsel door een bedrijfsongeval? Wij claimen gratis uw schadevergoeding

Beenletsel door een bedrijfsongeval? Wij claimen gratis uw schadevergoeding

U bent slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval en heeft daar beenletsel (of een gebroken been) bij opgelopen? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding voor het letsel waar u last van heeft. Met behulp van onze letselschade experts wordt uw schade door uw werkgever – en zijn verzekeraar – vergoed.

Echter, om deze schade zo volledig mogelijk vergoed te krijgen kunt u niet zonder juridische bijstand van echte experts op het gebied van bedrijfsongevallen en het claimen van uw schade (ook wel smartengeld genaamd). Omdat u niet over voldoende juridische kennis beschikt loopt u een grote kans om afgescheept te worden met een te lage schadevergoeding voor uw beenletsel. Onterecht vinden wij. Schakel voor een eerste (gratis) juridisch advies onze hulp in of test alvast uw kans op een schadevergoeding.

Voorbeelden schadevergoeding:

Jaarlijks behandelen wij tientallen zaken omtrent bedrijfsongevallen met beenletsel als gevolg. Om u alvast een indruk te geven van wat voor soort zaken wij voorbij zien komen ziet u drie voorbeelden uit de praktijk:

Beenletsel bankwerker/lasser

Ten gevolge van een bedrijfsongeval, stalen bakken vielen van vorkheftruck op een van zijn voeten, moesten 3e en 4e teen van rechtervoet worden geamputeerd; 5 maanden thuis, waarvan 2 maanden met het been in gestrekte toestand. Beoefening van schaatssport niet meer mogelijk, evenals de duiksport. Fietsen, op racefiets, geeft ook problemen.

Toegekende schadevergoeding: €3.403,00

Beenletsel medewerker technisch installatiebureau

Bedrijfsongeval met ernstig knieletsel als gevolg. Geruime tijd ap de orthopedische afdeling van het ziekenhuis opgenomen en daarna revalidatie. Blijvende f,i. 13%. Moet ander werk gaan doen en wordt gehinderd bij zijn hobby’s.

Toegekende schadevergoeding: €6.807,00

Beenletsel matroos

Bedrijfsongeval. Tijdens het laden van stalen stutten en dwarsbalken aan boord van een schip, raakte de linkervoet van de man bij het kantelen van twee dwarsbalken beklemd. Hierdoor moesten de grote teen in zijn geheel en de tweede, derde en vierde teen van die voet gedeeltelijk geamputeerd worden. A.o. is vastgesteld op 80-100%.

Toegekende schadevergoeding: €4.538,00

—————————————————————————————————————

Heeft u ook beenletsel opgelopen door een bedrijfsongeval? Neem dan direct contact met ons op voor een eerste gratis advies.

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Direct hulp vragen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL GRAAG MEER WETEN

De juiste hulp voor slachtoffers

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.